zwaartransport2

Zwaar en speciaal transport

MAATWERK VERPAKKINGEN VOOR BIJZONDER TRANSPORT

Als er ergens sprake is van maatwerk, dan is het wel bij industriële verpakkingen voor zwaar en/of speciaal transport. In veel gevallen gaat het om veilig en efficiënt vervoer van kraanonderdelen en out-of-gauge transport van onderdelen en machines, ongeacht formaat en complexiteit. Juist voor deze uitzonderlijke situaties hebben we bij Dongen Packaging de kennis en ervaring in huis om je te helpen met de perfecte verpakkingsoplossing.

vVERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR ZWAAR EN SPECIAAL TRANSPORT

De sector speciaal transport houdt zich bezig met het vervoer van goederen en machines, die qua grootte de wettelijke maximum afmetingen overschrijden. Speciaal transport is dus iets anders dan zwaar transport. Hierbij gaat het om de overschrijding van het wettelijk maximum gewicht. Beide gevallen stellen heel specifieke eisen aan de houten transportverpakking. Dongen Packaging is voor verschillende bedrijven op het gebied van zwaar en/of speciaal transport sparringpartner en preferred supplier voor industriële verpakkingen op maat.

ERVAREN VERPAKKINGSPARTNER BIJ ZWAAR OF SPECIAAL TRANSPORT

Groot, groter, grootst. Zwaar, zwaarder, zwaarst. Dit is wat de sector zwaar en speciaal transport voor Dongen Packaging zo uitdagend en interessant maakt. Geen lading is hetzelfde en dat vraagt steeds weer om nieuwe ideeën en verpakkingsoplossingen. Door de jaren heen hebben we zoveel verschillende projecten gedaan, dat je er vanuit kunt gaan dat we altijd de optimale transportkist, exportkist of industriële verpakking voor je kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat elke zware en speciale transportoperatie veilig en efficiënt verloopt!

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl