Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Vervoerskisten

Kun je wat ondersteuning gebruiken bij het transporteren van je goederen? Of je nu gebruik wilt maken van weg-, zee- of luchttransport, voor ieder transportmiddel hebben wij een geschikte vervoerskist. Dongen Pallets produceert zowel pallets, als zeewaardige en luchtvrachtkisten. Zo kunnen we je altijd optimale vervoerskisten aanbieden waarmee je goederen heelhuids op de plaats van bestemming aankomen.

Vraag een prijsindicatie aan

Onze klanten beoordelen ons met een 8.50!

Prijsindicatie opvragen

Hoge Kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van palletkisten

Gecertificeerd en behandeld

Geschikt voor internationale export

Op maat

Voor je magazijn- of transporteisen op maat gemaakt

Duurzaam hout

Duurzaam bosbeheer en een circulaire werkwijze

Vervoerskisten

Voor verschillende doeleinden

Iedere soort transport vraagt om een unieke aanpak. Als producent in pallets en vervoerskisten hebben wij al enkele decennia aan ervaring opgedaan. Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten en kijken daarom verder dan de productie van de vervoerskisten. We kunnen je adviseren in het gehele logistieke proces om zo een optimale werkwijze te realiseren. Dit zorgt vaak niet alleen voor een besparing in de portemonnee, maar het reduceert ook de ecologische footprint. Dongen Pallets streeft ernaar om op duurzame wijze om te gaan met de geproduceerde pallets en verpakkingsmateriaal. Dit doen we door hergebruik te stimuleren en de nodige reparaties uit te voeren.

Certificering vervoerskisten

HPE-Norm en HT behandeling

Verschillende landen vragen om een unieke aanpak. Onze experts weten precies wat er verwacht wordt bij internationaal transport. Zij zullen je adviseren en waar nodig bijsturen. Indien je internationaal handelt, is het HT-behandelen van het hout een belangrijke stap voor de vervoerskisten. Dit zorgt ervoor dat er geen eventuele schadelijke organismen in het hout achterblijven. Moeten de vervoerskisten ook nog corrosiewerend zijn? Ook dan hebben we een passende oplossing in huis. Vraag onze experts naar de mogelijkheden!

De vervoerskisten producent

Een fijne samenwerking

Wij weten hoe belangrijk communicatie kan zijn binnen de logistiek. Daarom hechten we veel waarde aan nauw contact met onze klanten. Alleen wanneer duidelijke afspraken gemaakt worden, kunnen wij ervoor zorgen dat je goederen op tijd en veilig aankomen. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij keer op keer het logistieke proces van onze klanten verbeteren. Benieuwd hoe wij je logistieke proces kunnen optimaliseren? Neem contact op met onze vervoerskisten specialist!

Neem contact op met onze experts

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Meer weten over onze palletkisten?

Mark helpt je graag op weg. 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl