Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Vervoerskisten

VEILIG VERVOER VAN JE KAPITAALGOEDEREN

Kun je wat ondersteuning gebruiken bij het transporteren van je goederen? Of je nu gebruik wilt maken van weg-, zee- of luchttransport, voor ieder transportmiddel hebben wij een geschikte vervoerskist. Dongen Pallets produceert zowel pallets, als zeewaardige en luchtvrachtkisten. Zo kunnen we je altijd optimale vervoerskisten aanbieden waarmee je goederen heelhuids op de plaats van bestemming aankomen.

Vraag een prijsindicatie aan

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Hoge Kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van palletkisten

Gecertificeerd en behandeld

Geschikt voor internationale export

Op maat

Voor je magazijn- of transporteisen op maat gemaakt

Duurzaam hout

Duurzaam bosbeheer en een circulaire werkwijze

Vervoerskisten

Voor verschillende doeleinden

Iedere soort transport vraagt om een unieke aanpak. Als producent in pallets en vervoerskisten hebben wij al enkele decennia aan ervaring opgedaan. Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten en kijken daarom verder dan de productie van de exportkisten. We kunnen je adviseren in het gehele logistieke proces om zo een optimale werkwijze te realiseren. Dit zorgt vaak niet alleen voor een besparing in de portemonnee, maar het reduceert ook de ecologische footprint. Dongen Pallets streeft ernaar om op duurzame wijze om te gaan met de geproduceerde pallets en verpakkingsmateriaal. Dit doen we door hergebruik te stimuleren en de nodige reparaties uit te voeren.

Certificering vervoerskisten

HPE-Norm en HT behandeling

Verschillende landen vragen om een unieke aanpak. Onze experts weten precies wat er verwacht wordt bij internationaal transport. Zij zullen je adviseren en waar nodig bijsturen. Indien je internationaal handelt, is het HT-behandelen van het hout een belangrijke stap voor de vervoerskisten. Dit zorgt ervoor dat er geen eventuele schadelijke organismen in het hout achterblijven. Moeten de vervoerskisten ook nog corrosiewerend zijn? Ook dan hebben we een passende oplossing in huis. Vraag onze experts naar de mogelijkheden!

Bespreek je vraag met een specialist

We helpen je graag

Exportverpakkingen en industriele verpakkingen

Dé producent van vervoerskisten

Een fijne samenwerking

Wij weten hoe belangrijk communicatie kan zijn binnen de logistiek. Daarom hechten we veel waarde aan nauw contact met onze klanten. Alleen wanneer duidelijke afspraken gemaakt worden, kunnen wij ervoor zorgen dat je goederen op tijd en veilig aankomen. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij keer op keer het logistieke proces van onze klanten verbeteren. Benieuwd hoe wij je logistieke proces kunnen optimaliseren? Neem contact op met onze vervoerskisten specialist!

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Veelgestelde vragen

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

In principe hebben we geen vast productportfolio, want alles wat wij ontwikkelen en produceren is gebaseerd op maatwerk. Naast exportkisten, houten transportkisten, industriële verpakkingen en transportkisten op maat leveren we ook advies en diensten op het gebied van belading, stuwage, transport en administratieve afhandeling. Lees meer

WAT IS ISPM15 OF EEN HT-BEHANDELING?

WAT IS ISPM15 OF EEN HT-BEHANDELING?

Onze houten verpakkingen kunnen conform ISPM15 behandeld worden, c.q. een HT-behandeling ondergaan om eventueel aanwezige schadelijke organismen te doden. Indien het hout voor houten verpakkingen en stuwhout buiten de EU ingezet wordt, dient het volgens de richtlijnen van ISPM15 behandeld en gemarkeerd te worden. ISPM15 garandeert inkopers en gebruikers van houten verpakkingen een probleemloze acceptatie in de havens overal ter wereld. 

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

Jazeker, afhankelijk van de aard en omvang van het product en afhankelijk van je wensen, verpakken we bij ons op locatie in Dongen of bij jou op locatie.

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

Het ontwerpen en produceren van solide houten exportkisten, transportkisten en industriële verpakkingen is onze kernactiviteit. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op. Naast de fysieke zorg in de vorm van exportverpakkingen, leveren we ook diensten op het gebied van belading, stuwage en administratieve afhandeling. Alle handling, documenten en zelfs de verzekering van je transport kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We regelen het voor je of we brengen je in contact met de juiste partijen uit ons netwerk. Lees meer

Meer weten over onze palletkisten?

Wouter helpt je graag op weg. 

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl