Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Transport verpakking

Houten transportverpakkingen op maat

Door duurzame en slimme verpakkingsmethodes heeft Dongen Pallets een gepaste oplossing voor ieder transport. Hoge oplages en complexe goederen zijn voor ons geen probleem. Door jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot betrouwbare partner als het gaat om veilig en goed geregeld transport. Lees op deze pagina meer over onze transportverpakkingen!

Vraag een prijsindicatie aan

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Verpakken op locatie

Onze packaging-experts komen naar je toe

Zeer flexibel

Vrijwel elke maatvoering en ontwerp zijn mogelijk

Full service

Laat je volledig ontzorgen door ons

Corrosie werend verpakken

Optimale bescherming van je producten

Transportverpakkingen

voor al je goederen

Waardevolle goederen of kostbare onderdelen moeten goed beschermd worden tijdens het transport, om ervoor te zorgen dat deze veilig op de plaats van bestemming aankomen. Om dat te garanderen, maken we bij Dongen Pallets Packaging niet alleen pallets, maar ook kwalitatieve transportverpakkingen. Hoe groot het product of de lading ook is, wij zorgen voor een passende houten transportverpakking, die geschikt is voor zowel wegtransport als lucht- en zeevervoer. En deze verpakkingen kunnen wij ook geheel realiseren op je eigen locatie. 

Neem contact op over transportverpakkingen

Experts op het gebied van verpakken

Dongen Pallets is al sinds 1962 een toonaangevende speler in de productie van houten transportverpakkingen en kisten. En in de afgelopen jaren is onze kennis en productie enkel gegroeid! We produceren en repareren jaarlijks miljoenen pallets. We hebben veel ervaring opgebouwd en weten we hoe we je producten optimaal kunnen beschermen volgens de juiste richtlijnen, op een efficiënte en duurzame manier.

Bekijk onze experts

Geen enkel risico tijdens het transport

Strenge eisen en professionele software

Tijdens het transport kan je zending aan verschillende risico’s worden blootgesteld. Daarom nemen we geen enkel risico bij het maken van passende transportverpakkingen. We maken hierbij gebruik van speciale software om de verpakking te ontwerpen, calculeren en produceren. Hierbij houden we rekening met de statistische en dynamische belasting, maar zorgen we er ook voor dat de verpakking vanuit kostenoverweging niet te zwaar wordt. Zo verpakken we precies goed, zonder dat het je teveel kost. 

Alle zorg uit handen genomen

Stuwage en administratieve diensten voor je transport

We verpakken niet alleen je goederen, maar helpen je ook verder met het laden en administratief afhandelen van het transport. Door onze stuwage en logistieke diensten kunnen we je helpen bij de optimale belading van zeecontainers. Onze gecertificeerde houten materialen zorgen daarnaast voor een probleemloze acceptatie in de havens. En naast deze fysieke ondersteuning, kun je ook de administratieve afhandeling met een gerust hart aan ons overlaten.

Over Dongen Pallets

Dongen Pallets is niet alleen gespecialiseerd in transportverpakkingen, maar ook in de productie en grootschalige reparatie van de bijbehorende pallets. Hierbij hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en werken we daarom met onder andere onze eigen biomassacentrale aan een groene en circulaire toekomst. Zo kunnen wij efficiënt produceren, met niet alleen een minimale belasting voor uw portemonnee, maar ook een minimale belasting voor het milieu.

Bespreek je vraag met een specialist

We helpen je graag

Exportverpakkingen en industriele verpakkingen

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Veelgestelde vragen

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

In principe hebben we geen vast productportfolio, want alles wat wij ontwikkelen en produceren is gebaseerd op maatwerk. Naast exportkisten, houten transportkisten, industriële verpakkingen en transportkisten op maat leveren we ook advies en diensten op het gebied van belading, stuwage, transport en administratieve afhandeling. Lees meer

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

Jazeker, afhankelijk van de aard en omvang van het product en afhankelijk van je wensen, verpakken we bij ons op locatie in Dongen of bij jou op locatie.

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

Het ontwerpen en produceren van solide houten exportkisten, transportkisten en industriële verpakkingen is onze kernactiviteit. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op. Naast de fysieke zorg in de vorm van exportverpakkingen, leveren we ook diensten op het gebied van belading, stuwage en administratieve afhandeling. Alle handling, documenten en zelfs de verzekering van je transport kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We regelen het voor je of we brengen je in contact met de juiste partijen uit ons netwerk. Lees meer

HOE VERLOOPT DE SAMENWERKING ALS IK MET JULLIE IN ZEE GA?

HOE VERLOOPT DE SAMENWERKING ALS IK MET JULLIE IN ZEE GA?

We gaan graag voor je aan de slag om de beste verpakkingsoplossing te ontwikkelen voor jouw logistieke uitdaging. Elk project bestaat bij ons in principe uit vijf tot zeven stappen. De eerste vijf gaan over de kennismaking en het offerte-, ontwerp- en productieproces. De laatste twee stappen gaan over onze aanvullende logistieke en administratieve diensten. Lees meer

Meer weten over onze transportverpakkingen?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Wouter helpt je graag verder! 

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl