zeevracht

STUWAGE EN LOGISTIEKE DIENSTEN

WE NEMEN JE ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Als je machine, machineonderdelen, componenten of andere kostbare goederen eenmaal goed verpakt zijn, is de zending klaar voor transport. Wat ons betreft houdt onze dienstverlening dan niet op. Naast de perfecte houten exportkist of transportkist adviseren we je op basis van onze expertise en ervaring ook over het optimaal beladen van containers en het zekeren van Flat-racks. Gecertificeerde materialen en vakmanschap garanderen een probleemloze acceptatie in de haven.

Neem contact op voor advies

HANDLING EN ADMINISTRATIE

DE GARANTIE VAN EEN PROBLEEMLOOS TRANSPORT

Naast de fysieke zorg in de vorm van houten exportverpakkingen, belading en stuwage is ook de administratieve kant van belang om een probleemloos transport te kunnen garanderen. Alle handling, documenten en zelfs de verzekering van je transport kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We regelen het voor je of we brengen je in contact met de juiste partijen.

Informeer naar de mogelijkheden

TRANSPORT EN LOGISTIEK

WE REGELEN HET OF DELEN ONZE CONTACTEN

Dongen Packaging is al decennia lang actief op het gebied van houten exportkisten, transportkisten en industriële verpakkingen. Ook zijn we goed thuis in het optimaal beladen van containers en het zekeren van Flat-racks. Het transport zelf is niet onze kernactiviteit, maar we hebben een waardevol netwerk opgebouwd. Desgewenst ontzorgen we je van A tot Z en van A naar B!

Informeer naar de mogelijkheden

Meer weten over stuwage en logistieke diensten?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl