Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Wat zeggen onze klanten?

VERPAKKINGSPROJECTEN OM TROTS OP TE ZIJN

Onze verpakkingsoplossingen worden gebruikt door allerlei bedrijven. Van multinationals tot lokale MKB-bedrijven van elke omvang. Dit zeggen ze over Dongen Packaging.

Binnen twee weken was het geregeld!

Al meer dan 80 jaar is Bakker Konstruktie- en Machinebouw in Voorthuizen een begrip in de machinebouw, onderhoud, constructie- en plaatwerk. Bakker ontwerpt, ontwikkelt, produceert, monteert en onderhoudt in eigen beheer een scala aan klantspecifieke machines, onder andere voor de voedingsmiddelenindustrie. Vaak gaat het hierbij om kostbare en omvangrijke machines, apparaten en constructies.

Johan Kaper is Manager Projects en Engineering bij Bakker. Samen met een klein team van engineers bedenkt hij de best denkbare oplossing voor de klant, zowel tijdens het offertetraject als de realisatie. Johan: “Voor een van onze projecten hebben we Dongen Packaging gevraagd om de omkisting te maken voor het zeewaardig transport van een machine voor medische toepassingen. Gezien het formaat van onze machines laten wij het verpakken bij ons op locatie verzorgen.”

“Aanvankelijk kreeg ik de lachers op mijn hand toen ik vroeg of het mogelijk was om binnen twee weken een machine te verpakken. Toch durfden ze deze uitdaging aan te nemen en binnen de gewenste planning wist Dongen Packaging de houten transportkisten te leveren en het omkisten te verzorgen. De contacten verliepen prettig en we voelden elkaar goed aan. Ook de prijs was goed. De lijnen met onze contactpersoon Mark Stallen waren kort en we konden snel schakelen. Ook de uitvoerende medewerkers waren zeer meewerkend en opgeruimd. Wij zijn dan ook heel tevreden over de samenwerking!”

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Mammoet Road Cargo is in 2001 ontstaan uit het kraanbedrijf Mammoet. Sinds dat jaar is de gespecialiseerde divisie via een management buy-out zelfstandig verder gegaan. Mammoet Road Cargo houdt zich bezig met speciaal transport van onder andere vliegtuigmotoren en -onderdelen, grondverzetmachines, hoogwerkers, asfalteermachines en RT-kranen, hijskranen, scheepsonderdelen en andere buitenmaatse vrachten.

Als Manager Operations is Huib Groeneveld verantwoordelijk voor het dagdagelijks reilen en zeilen van de volledige operationele afdeling van Mammoet Road Cargo. Huib: “Voor het verpakken van de kraanonderdelen die klanten via ons warehouse versturen, maken wij gebruik van de expertise van Dongen Packaging. Het gaat hierbij vooral om maatwerk transportkisten voor kostbare cilinders en kabelhaspels, die wij zowel naar landen in Europa als daarbuiten exporteren. Het verpakken gebeurt bij ons op locatie in Oudenbosch. Inmiddels werken we al zo’n drie jaar naar volle tevredenheid samen met Dongen Packaging.”

“Voor ons is het vooral belangrijk dat gemaakte afspraken stipt worden nagekomen, zodat onze logistieke planning niet in gevaar komt. Dongen Packaging levert wat dat betreft uitstekend werk, zowel op het gebied van afspraken nakomen als kwaliteit en snelheid. De doorlooptijden tussen bestellen en leveren zijn altijd kort en dat werkt heel prettig voor ons. Ook de communicatie verloopt altijd soepel: gewoon no-nonsense, duidelijk en heel normaal. Het is dan ook een fijne club om zaken mee te doen!”

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Zeewaardige verpakkingen van rupsbanden

VTS Track Solutions, gevestigd in het Brabantse Maarheeze, is onderdeel van de Verhoeven Groep en gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen produceren en onderhouden van rupsonderstellen, transportsystemen en powerpacks. Ook levert VTS Track Solutions hydraulische aandrijvingen en rijmotoren voor de meeste merken rupskranen en rupsvoertuigen. De ontwikkelafdeling van VTS Track Solutions ontwerpt en ontwikkelt complete rupsonderstellen, tracksystemen, powerpacks, transportsystemen en conveyors voor uiteenlopende toepassingen.

Als inkoper van VTS Track Solutions heeft Maurice Geerings veelvuldig contact met de verpakkingsspecialisten van Dongen Packaging. Maurice: “Ik houd me dagelijks bezig met de inkoop van alle benodigdheden binnen ons bedrijf, dus ook de verpakkingen. Dongen Packaging verzorgt voor ons het zeewaardig verpakken van onze rupsonderstellen, die we wereldwijd exporteren. Deze worden bij ons op locatie door Dongen Packaging op professionele wijze verpakt.”

“Onze samenwerking is in september 2020 begonnen en is voortgekomen uit de prettige samenwerking die een collega had met Dongen Pallets. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Dongen Packaging. Afspraken worden nagekomen, de verpakkingen zijn kwalitatief goed en onze producten worden netjes verpakt zodat ze altijd veilig en onbeschadigd aankomen op de eindbestemming. Door het directe contact met Mark Stallen kunnen we altijd snel schakelen. De samenwerking is efficiënt en er is op z’n tijd ook gelegenheid voor een dolletje tussendoor.”

Maurice Geerings
Inkoper VTS Track Solutions

Maurice Geerings VTS Track Solutions