Specialist in maatwerk industriële verpakkingen
 luchtfotomg 9658540x400

EXPORTKISTEN, HOUTEN TRANSPORTKISTEN EN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN

OP MAAT GEPRODUCEERD OP LOCATIE OF BIJ ONS IN DONGEN

Als zelfstandige business unit ontwikkelt, produceert en levert Dongen Packaging maatwerk voor exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen. Denk aan houten kisten en verpakkingen op maat voor veilig en efficiënt weg-, lucht- en zeevrachtvervoer. Wij verpakken kostbare machines, onderdelen, componenten en goederen in Dongen en op locatie. Ook leveren we logistieke en administratieve diensten en helpen we je bij het beladen en zekeren van verschepingen.

ONDERDEEL VAN DONGEN PALLETS

Dongen Packaging is onderdeel van Dongen Pallets. Als totaalleverancier met drie slagvaardige business units - Production, Inspection & Repair en Packaging – leveren we alle expertise en ervaring voor je logistieke uitdagingen. We produceren houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen. We inspecteren en repareren pallets. En we staan je terzijde met industriële houten verpakkingen.

INNOVATIEF PARTNERSHIP

Als toonaangevende speler in houten transportverpakkingen en pallets is het onze verantwoordelijkheid om voorop te lopen in innovatie en duurzaamheid. Onze bedrijfsfilosofie is daarom gericht op verpakkingsoplossingen met het oog op efficiency, veiligheid en duurzaamheid. Graag werken we met je samen op basis van innovatief partnership. We luisteren naar je verhaal, vragen door waar nodig en ontwikkelen samen houten exportkisten en industriële verpakkingen, die in alle opzichten voldoen aan je wensen.

WERKEN AAN EEN GROENE TOEKOMST

Hout - de grondstof voor onze verpakkingsoplossingen - is de meest duurzame en een eeuwig hernieuwbare grondstof. Ons hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is voor het overgrote deel gecertificeerd. Hout gaat lang mee, is goed te recyclen en uiteindelijk wordt het afvalhout dat vrij komt bij reparatie ingezet als brandstof voor onze energiecentrale. Hout als grondstof past daarmee uitstekend in een groene, circulaire economie.

Interesse in onze packaging?

Ik help je graag op weg

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl