img 9057

Metaalindustrie

MAATWERK VERPAKKINGEN VOOR DE METAALINDUSTRIE

De metaalindustrie is in Nederland een zeer omvangrijke sector, die steeds meer is gericht op de export. Met name naar België, Duitsland en het V.K. Vrijwel alle zendingen in de metaalindustrie worden gekenmerkt door hun flinke omvang en grote gewicht. Dat geldt zowel voor producten als voor halffabricaten van staal, ijzer en aluminium. Dongen Packaging beschikt over de kennis en ervaring om voor elke logistieke uitdaging in de metaalindustrie de juiste verpakkingsoplossing te leveren.

EXPORTVERPAKKINGEN VOOR DE METAALINDUSTRIE

Bij ons vind je industriële verpakkingen en houten kisten voor veilig en efficiënt transport van onder andere kostbare en groot formaat machineonderdelen, onderdelen van persluchtinstallaties en halffabricaten, waaronder staven, buizen, pijpen, rollen, spoelen, plaatwerk en profielen. Vanwege het doorgaans grote gewicht van de lading loont het om kritisch te kijken naar het transport en de houten transportverpakking. Deze moet het gewicht kunnen dragen, maar ook hanteerbeer zijn. Verder spelen handling en opslagmogelijkheden een belangrijke rol. We denken graag met je mee!

DE METAALINDUSTRIE VERPAKT MET ONS

Voor heel wat bedrijven in de metaalindustrie is Dongen Packaging sparringpartner en preferred supplier voor houten transportkisten en industriële verpakkingen op maat. Wij hebben alles in huis om metaalverwerkende bedrijven te ontzorgen bij hun logistieke uitdagingen. We helpen je om verpakkingskosten te besparen en de supply chain verder te optimaliseren. Ook denken we met je mee over een optimale belading. Zo ben je ervan verzekerd dat je lading veilig arriveert bij je klant in binnen- en buitenland.

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl