machinebouw2

machinebouw

MAATWERK EXPORTVERPAKKINGEN VOOR KOSTBARE MACHINES

Van oudsher is de machinebouw een van de belangrijkste sectoren, waarin Dongen Packaging opereert. We beschikken over zeer veel ervaring met en specifieke expertise over het ontwerpen en produceren van exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen voor een breed scala aan kapitaalgoederen. Wij realiseren efficiënte oplossingen voor veilig lucht-, weg- en zeetransport van machines en machineonderdelen.

EXPORTVERPAKKINGEN VOOR gespecialiseerde machinebouwers

De sector machinebouw is heel breed en bestaat uit uiteenlopende, veelal gespecialiseerde machinebouwers. Zo werken wij veel voor machinebouwers in o.a. de voedselindustrie, de semiconductor-industrie en metaalbewerking. Omdat de machinebouw sterk exportgericht is, verdienen de verpakkingsoplossingen veel aandacht. Dongen Packaging is voor veel bedrijven in de machinebouw sparringpartner en preferred supplier voor houten exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen.

JARENLANGE ERVARING MET EXPORTKISTEN VOOR MACHINES

Met vele jaren ervaring in het produceren van op maat gemaakte houten transportkisten voor de machinebouw, heeft Dongen Packaging alles in huis om je te helpen bij elke logistieke uitdaging. Of het nu om luchtvracht, zeevracht of wegvervoer gaat. Onze dienstverlening houdt niet op bij de levering van de exportkist. Wij denken met je mee en adviseren je ook over een optimale belading. Zo ben je er zeker van dat je machines of machineonderdelen veilig efficiënt hun eindbestemming bereiken.

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl