luchtvracht1

Luchtvaart

MAATWERK VERPAKKINGEN VOOR DE LUCHTVAARTSECTOR

Als er een sector is die het de laatste jaren niet makkelijk heeft, is het de luchtvaart. Maar ondanks alle perikelen gaat de productie van vliegtuigen en vliegtuigonderdelen gewoon door. Efficiency in de supply chain is hierbij belangrijker dan ooit geworden. Dongen Packaging kent en begrijpt de actuele uitdagingen van de luchtvaartsector. Met de efficiënte ontwikkeling en productie van exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen spelen wij hierop in.

EXPORTVERPAKKINGEN VOOR DE LUCHTVAARTINDUSTRIE

De productie van vliegtuigonderdelen, zoals vliegtuigmotoren, vleugels, landingsgestellen en een veelheid aan elektronische componenten is een kostbare aangelegenheid. Omdat je wilt dat ze in perfecte staat op hun eindbestemming aankomen, verdient het transport en de houten transportverpakking de nodige aandacht. Beschadigingen en vertragingen kosten immers veel geld en kunnen leiden tot veiligheidsrisico’s. Dongen Packaging is voor een groeiend aantal toeleveranciers sparringpartner en preferred supplier voor houten transportkisten op maat.

TRANSPORTVERPAKKINGEN ZIJN ONZE SPECIALITEIT

Dankzij onze lange ervaring met het ontwikkelen en produceren van houten transportkisten op maat, heeft Dongen Packaging alles in huis om luchtvaartbedrijven te helpen bij hun logistieke uitdagingen. Wij snappen dat vliegtuigonderdelen groot, kostbaar en kwetsbaar zijn. Met onze exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen op maat spelen wij hier optimaal op in. Wij denken met je mee en adviseren je ook over een optimale belading. Zo ben je ervan verzekerd dat je kostbare vliegtuigonderdelen en (onderdelen voor) vliegsimulators veilig aankomen op hun eindbestemming.

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl