Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen

Maatwerk oplossing voor Industriële verpakkingen

Dongen Packaging is één van de drie verschillende business units van Dongen Pallets waarmee we ons specialiseren op industriële verpakkingen. Hierbij kun je denken aan maatwerk houten kisten en verpakkingen voor efficiënt en veilig lucht-, weg-, en zeetransport. Dit kunnen wij zowel op onze eigen productielocatie uitvoeren als op klantlocatie. Bovendien kunnen we je van dienst zijn met logistieke oplossingen, het optimaal beladen en zekeren van verschepingen.

Vraag een prijsindicatie aan

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Verpakken op locatie

Onze packaging-experts komen naar je toe

Zeer flexibel

Vrijwel elke maatvoering of ontwerp is mogelijk

Full service

Laat je volledig ontzorgen door ons

Corrosiewerend verpakken

Optimale bescherming van je producten

Kwalitatieve industriële verpakkingen

Altijd de juiste sterkte, zonder risico

Hoe groot, zwaar, complex of kostbaar je product ook is, wij weten er raad mee. We gaan voor je op zoek naar de ideale oplossing en zorgen ervoor dat je lading onbeschadigd en op efficiënte wijze op de eindbestemming aankomt. Om dit te garanderen, produceren we alle industriële verpakkingen volledig op maat. Zo produceren we luchtvrachtkisten met lichter materiaal om kostbaar gewicht te besparen en hebben we speciale behandel- of beschermmethodes voor extra veiligheid. Corrosievorming is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem. Door actieve en passieve corrosiebescherming toe te passen blijven de producten gedurende de gehele rit veilig.

Aanvullende behandelingen

Kies ook voor meer zeker- en veiligheid

Vraagt een lading om extra bescherming, dan hebben we daar een aantal speciale behandel- of beschermmethodes voor. Zo is corrosievorming een veelvoorkomend probleem wat schade toe kan brengen aan je zending. Door actieve en passieve corrosiebescherming toe te passen blijven de producten gedurende de gehele rit veilig. Ook kunnen onze industriële verpakkingen een speciale ISPM15- of HT-behandeling ondergaan om mogelijk aanwezige, schadelijke organismen te doden. Al deze behandelingen, inclusief de productie van onze verpakkingen worden enkel en alleen uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers.

Dongen packaging gaat verder

Industriële verpakkingen als full service

Zijn de producten eenmaal voorzien van industriële verpakkingen en gereed voor verzending? Ook dan houdt onze dienstverlening niet op! Wanneer gewenst, nemen we alle zorgen voor je uit handen. Zo bieden we verschillende aanvullende diensten op het gebied van stuwage, handling en logistiek, en geven we je advies op maat voor een optimale belading en zorgeloze acceptatie in de haven. Hiermee heb je de zekerheid dat je producten veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Geen zorgen en geen problemen met Dongen Packaging, dat wil jij toch ook?

Een kwalitatieve oplossing voor jouw product

Benieuwd welke oplossing we in jouw situatie zouden adviseren? Wij staan je graag te woord! Vraag het aan onze expert in industriële verpakkingen door contact op te nemen via +31 (0) 162 314 855 of vraag direct een prijsindicatie aan.

Bespreek je vraag met een specialist

We helpen je graag

Exportverpakkingen en industriele verpakkingen

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een optioneel veld
Dit is een verplicht veld
Veelgestelde vragen

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

In principe hebben we geen vast productportfolio, want alles wat wij ontwikkelen en produceren is gebaseerd op maatwerk. Naast exportkisten, houten transportkisten, industriële verpakkingen en transportkisten op maat leveren we ook advies en diensten op het gebied van belading, stuwage, transport en administratieve afhandeling. Lees meer

WAT DOEN JULLIE AAN DUURZAAMHEID?

WAT DOEN JULLIE AAN DUURZAAMHEID?

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. Hout - de grondstof voor onze verpakkingsoplossingen - is de meest duurzame en een eeuwig hernieuwbare grondstof. Bovendien komt ons hout uit duurzaam beheerde bossen en is voor het overgrote deel gecertificeerd. Met onze biomassacentra zetten we de laatste stap in het circulaire proces. Wil je meer weten over duurzaamheid, bezoek dan de duurzaamheidspagina van Dongen Pallets. Lees meer

KAN IK KOMEN WERKEN BIJ DONGEN PACKAGING?

KAN IK KOMEN WERKEN BIJ DONGEN PACKAGING?

Als jij net zoveel van hout houdt als wij en als jij een timmerman bent met een productiehart, dan liggen er mooie kansen voor je! In Dongen werken we dagelijks aan bijzondere houten verpakkingen en maatwerk pallets. Daarnaast maken we bij klanten op locatie houten transportverpakkingen voor hoogwaardige machines, machineonderdelen en componenten, zodat deze veilig over de wereld getransporteerd kunnen worden. Lees meer

Interesse in industriële verpakkingen?

Ik help je graag op weg

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl