Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Houten verpakkingen

Heb je goederen die stevige houten verpakkingen vereisen om in perfecte staat op de plaats van bestemming aan te komen? Dongen Packaging beschikt over verschillende typen houten verpakkingen waarmee goederen van verschillende formaten en gewichten vervoerd kunnen worden. We maken alles op maat en bedienen een groot aantal sectoren. Onze specialisten zullen in gezamenlijk overleg met je bepalen wat de optimale verpakking is voor de situatie. Zij helpen je bij de ontwikkeling van de verpakkingen, tot en met het regelen van het weg-, lucht- of zeetransport. Als fullservice bedrijf streven we ernaar om jou volledig te ontzorgen!

Ontvang een prijsindicatie

Onze klanten beoordelen ons met een 8.50!

Prijsindicatie opvragen

Hoge Kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van palletkisten

Gecertificeerd en behandeld

Geschikt voor internationale export

Op maat

Voor je magazijn- of transporteisen op maat gemaakt

Duurzaam hout

Duurzaam bosbeheer en een circulaire werkwijze

Certificaten voor houten verpakkingen

Veilig op de eindbestemming aankomen

Een kostbare zending vraagt om een hoge kwaliteit houten verpakking en betrouwbaarheid. Daarom werken wij volgens de strenge Duitse HPE-norm. Door aanvullend gebruik te maken van speciale software voor het ontwerpen, calculeren en het produceren, kunnen we een op maat gemaakte box produceren die voldoet aan alle regels en de juiste sterkte heeft. Hierin laten we niets aan het toeval over.

Behandelingen voor extra bescherming

Voor volledige veiligheid en bescherming van een lading, bieden we nog enkele extra behandelingen aan. Zo zijn we onder andere in staat om producten corrosiewerend te verpakken om schade door aantasting te voorkomen. Ook kunnen we de houten verpakking behandelen met een HT- of ISPM15-behandeling. Dit zorgt ervoor dat eventueel schadelijke organismen gedood worden. Onze gecertificeerde specialisten denken graag met je mee over de meest veilige vorm van verpakken. Veiligheid gaat hierbij hand in hand met efficiëntie.

Houten verpakkingen

In verschillende vormen en maten

Of je nu grote machines, gevoelige apparatuur of producten in bulk wilt transporteren, Dongen Packaging heeft de meest geschikte verpakkingsoplossing voor je. We gaan iedere logistieke uitdaging met plezier aan! Door een verpakking op maat te maken, kunnen wij vele variaties aan verpakkingen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • houten verpakkingen met beklede binnenwanden;
  • losse of uitneembare zijdes;
  • een veilig stapelsysteem;
  • houten verpakkingen met handgrepen, scharnieren of hoekverstevigingen.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Totaaloplossing voor houten verpakkingen

Alle zorgen uit handen

Eenmaal goed verpakt en gereed voor verzending, houdt onze dienstverlening nog niet op. We bieden ook diverse aanvullende diensten aan, zoals stuwage en advies over de belading van je goederen. Onze logistieke diensten bieden je meer zekerheid op het gebied van tijd en veiligheid van het transport. Zo weet je zeker dat je kostbare producten in veilige en bekwame handen zijn.

Onze specialisten staan je graag te woord. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of wanneer je nog vragen hebt. 

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Meer weten over onze houten verpakkingen?

Mark helpt je graag op weg. 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl