Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Houten kist op maat

Veilig vervoer van je kapitaalgoederen

Met vele jaren ervaring heeft Dongen Packaging alle expertise in huis om je te helpen bij je logistieke uitdagingen. Met de productie van een houten kist op maat komen je kostbare machines of andere kapitaalgoederen veilig op locatie aan. Of het nu om luchtvracht, zeevracht of wegvervoer gaat. Onze dienstverlening houdt niet op bij de levering van de houten exportkisten op maat. Wij laden en zekeren de zending in de houten kist ook. Zo kun je er zeker van zijn dat je goederen op een veilige manier op hun eindbestemming komen.

Vraag een prijsindicatie aan

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Hoge Kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van exportkisten

Gecertificeerd en behandeld

Geschikt voor internationale export

Op maat

Voor je magazijn- of transporteisen op maat gemaakt

Duurzaam hout

Duurzaam bosbeheer en een circulaire werkwijze

Een houten kist op maat biedt meer zekerheid

Sinds 1962

Het soort transportkist hangt af van het formaat van het product, maar ook van het vervoermiddel waarmee je zending getransporteerd wordt. Voor luchttransport is het bijvoorbeeld zeer belangrijk om zo licht mogelijk materiaal te gebruiken, terwijl er bij wegtransport en vervoer met schepen weer ander verpakkingshout geadviseerd wordt. 

Wij helpen onze klanten sinds 1962 bij het veilig transporteren van goederen bij zowel weg-, zee- en luchttransport. In de tussentijd is onze kennis met betrekking tot houten verpakkingen steeds verder toegenomen. Met alle opgedane kennis streven we ernaar om op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier houten kisten te produceren en te gebruiken. Bovenop het financiële voordeel dat hieruit ontstaat, zal dit er ook toe leiden dat de ecologische footprint verkleind wordt!

De mogelijkheden van een houten kist op maat

Voor ieder doeleinde

Dongen Packaging produceert houten kisten in verschillende soorten en maten. We bieden kisten aan in voordelige standaard formaten, of wanneer dit niet mogelijk is, een houten kist op maat. Hierdoor kunnen we voor iedere unieke situatie een passende oplossing vinden. We produceren onder andere houten kisten met:

  • beklede binnenwanden;
  • losse of uitneembare zijdes;
  • veilige stapelsystemen;
  • handgrepen, scharnieren of hoekverstevigingen.

We hebben veel ervaring met de machinebouw, metaalverwerkende industrie en maritieme sector. Hierdoor behoren betrouwbare stuwage constructies en de bijbehorende vlonders ook tot de mogelijke diensten.

Bespreek je vraag met een specialist

We helpen je graag

Exportverpakkingen en industriele verpakkingen

De totaaloplossing: een houten kist op maat

Van A tot Z

Bij Dongen Packaging kijken we verder dan alleen het produceren en het leveren van de materialen. Wij kijken naar het gehele logistieke proces om te bepalen of er andere verbeterpunten zijn waar we je bij kunnen ondersteunen. Zo heb je aan één partner genoeg!

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Prijsopgave op maat ontvangen?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Veelgestelde vragen

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

In principe hebben we geen vast productportfolio, want alles wat wij ontwikkelen en produceren is gebaseerd op maatwerk. Naast exportkisten, houten transportkisten, industriële verpakkingen en transportkisten op maat leveren we ook advies en diensten op het gebied van belading, stuwage, transport en administratieve afhandeling. Lees meer

WAT IS ISPM15 OF EEN HT-BEHANDELING?

WAT IS ISPM15 OF EEN HT-BEHANDELING?

Onze houten verpakkingen kunnen conform ISPM15 behandeld worden, c.q. een HT-behandeling ondergaan om eventueel aanwezige schadelijke organismen te doden. Indien het hout voor houten verpakkingen en stuwhout buiten de EU ingezet wordt, dient het volgens de richtlijnen van ISPM15 behandeld en gemarkeerd te worden. ISPM15 garandeert inkopers en gebruikers van houten verpakkingen een probleemloze acceptatie in de havens overal ter wereld. 

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

Jazeker, afhankelijk van de aard en omvang van het product en afhankelijk van je wensen, verpakken we bij ons op locatie in Dongen of bij jou op locatie.

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

Het ontwerpen en produceren van solide houten exportkisten, transportkisten en industriële verpakkingen is onze kernactiviteit. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op. Naast de fysieke zorg in de vorm van exportverpakkingen, leveren we ook diensten op het gebied van belading, stuwage en administratieve afhandeling. Alle handling, documenten en zelfs de verzekering van je transport kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We regelen het voor je of we brengen je in contact met de juiste partijen uit ons netwerk. Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze houten kist op maat?

Wouter legt het je graag uit.

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl