tvc dongenpallets packaging 06 mediumres 790x530

HOE WE OP MAAT VERPAKKEN

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN VOOR ELKE SECTOR

Dongen Packaging werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in diverse sectoren. Afhankelijk van het soort product produceren we houten exportverpakkingen en transportkisten op maat, zowel op onze eigen locatie in Dongen als bij de klant op locatie. Elk project start met een goed gesprek en een degelijke voorbereiding, waarin we alles willen weten over je zending. Op basis hiervan ontwikkelen we de houten transportkist of industriële verpakking, die als een maatpak past bij je product.

Vraag een prijsindicatie aan

VERPAKKEN OP MAAT

DE DUITSE HPE-NORM BIEDT ALLE ZEKERHEID

Je wilt eigenlijk maar één ding: dat je kostbare zending in perfecte staat op de eindbestemming aankomt. Wij kunnen je de gewenste kwaliteit en betrouwbaarheid bieden omdat wij verpakken conform de strenge Duitse HPE-norm. Met speciale software ontwerpen, calculeren en produceren we degelijke houten transportkisten en industriële verpakkingen voor elk denkbaar product.

Informeer naar de mogelijkheden

Corrosiewerend verpakken

passieve of actieve corrosiebescherming

Houten exportkisten met een corrosiebescherming nodig? Geen probleem. Met een passieve of actieve corrosiebescherming zorgen we voor een luchtdichte verpakking die een perfecte bescherming biedt voor invloeden van buitenaf.

Meer over corrosiewerend verpakken

TRANSPORTKISTEN: METEN IS WETEN

WE SLUITEN ALLE RISICO’S UIT BIJ HET VERPAKKEN

Meten is weten. Door vooraf de (statische) bodembelasting te berekenen, weten we 100% zeker dat je verpakking altijd de juiste sterkte heeft. We nemen hierin geen enkel risico. Tegelijk verpakken we vanuit kostenoogpunt ook niet onnodig zwaar. We verpakken precies goed, zodat je zeker van je zaak bent, niet te veel betaalt en het milieu niet onnodig zwaar belast wordt. En desgewenst zorgen we voor een perfecte stuwage.

ONTDEK ONZE STUWAGE EN LOGISTIEKE DIENSTEN

Meer weten over verpakken op maat?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl