Houten transportkist op maat

JOUW KOSTBARE LADING, ONZE ZORG

MAATWERKVERPAKKINGEN VOOR ALLE DENKBARE PRODUCTEN

Als je kiest voor Dongen Packaging, weet je één ding zeker: onze ervaren packaging-experts zijn volledig toegewijd om je kostbare machines, onderdelen, componenten of goederen veilig en efficiënt op hun eindbestemming aan te laten komen. Met de juiste houten transportkist op maat!

HT-behandeling (ISPM15)

Al onze exportkisten voor internationaal transport zijn ISPM-15 gecertificeerd. Een houten exportkist die voldoet aan deze certificering - en dus ook een HT-behandeling heeft ondergaan - is dan wereldwijd in te zetten voor transport.

Vraag een prijsindicatie aan

HOUTEN EXPORTKISTEN VOOR WEGVERVOER

SAMEN KIEZEN WE DE BESTE HOUTEN TRANSPORTKIST

Het internationaal wegtransport van je kostbare of exceptionele goederen vraagt om de nodige aandacht voor de verpakking. Tal van factoren zijn van invloed op de keuze van de juiste transportkist of industriële verpakking. De beste keuze wordt ingegeven vanuit veiligheid en efficiency, maar zeker ook vanuit kostenoverwegingen. Hoe kunnen we je helpen? 

Informeer naar de mogelijkheden

ZEEWAARDIGE EN LUCHTVRACHTKISTEN

DEGELIJKE EXPORTVERPAKKINGEN VOOR ELKE TRANSPORTVORM

Naast houten transportkisten voor veilig en efficiënt wegvervoer, produceren wij ok zeewaardige exportkisten en oerdegelijke luchtvrachtkisten. Die hebben dezelfde sterke bodem, maar we voorzien ze van een lichter deksel en lichtere wanden van multiplex of underlayment materiaal om (kostbaar) gewicht te besparen. We denken graag met je mee!

Informeer naar de mogelijkheden

Interesse in partnership?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl