Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Exportkisten

Veilig transport wereldwijd

Wie exporteert zorgt er met exportkisten voor dat de goederen veilig en onaangetast op de eindbestemming aankomen. Hiervoor vind je bij ons verschillende soorten exportkisten. Naast kisten voor wegvervoer en zeewaardige kisten, kun je ook denken aan oerdegelijke houten luchtvrachtkisten. Onze exportkisten sluiten perfect aan op de eisen voor export en zijn efficiënt en voordelig te produceren.

Vraag een prijsindicatie aan
exportkisten stuwage diensten container schip dongen pallets

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Hoge kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van exportkisten

Gecertificeerd en behandeld

HT-behandeld en volgens strenge voorschriften

Veilig en beschermd

Jouw goederen veilig vervoerd met kisten perfect op maat

Logistieke ondersteuning

Hulp bij stuwage en de administratieve afhandeling

Soorten exportkisten

Voor luchtvracht, zeevracht en wegvervoer

Exportkisten worden geproduceerd door onze business unit Dongen Pallets Packaging. We maken verschillende soorten exportkisten, zowel op maat als in standaard afmetingen. Zo is er voor elke situatie een passende en voordelige oplossing. Wij maken bijvoorbeeld voor zware machines passende exportkisten, eventueel met losse zijdes of een beklede binnenwand. Zo vervoer je machines makkelijk en veilig. Er zijn ook voordelige oplossingen om bulkgoederen efficiënt te stapelen en zo licht en veilig mogelijk te vervoeren. Afhankelijk van je wensen, realiseren wij alle soorten en maten exportkisten.

Neem contact op voor advies

Zeker van je zaak

Exportkisten volledig gecontroleerd en volgens de richtlijnen

Met onze exportkisten, industriële kisten en verpakkingen van hout ben je zeker van je zaak. Wij laten niets aan het toeval over. We verpakken je goederen heel secuur om te voorkomen dat ze onderweg beschadigen of de kisten stuk gaan. Door vooraf de (statische) bodembelasting te berekenen, heb je de zekerheid dat je verpakking altijd de juiste sterkte heeft. We hanteren strenge richtlijnen en voorschriften voor de kwaliteitshandhaving van houten verpakkingen en transportkisten. Aandachtspunten zijn o.a.:

  • Afmetingen
  • Aard van de goederen
  • Het zekeren en stuwen 
  • Bescherming tegen weersinvloeden 
  • Maximale statische belasting
tvc dongenpallets packaging 02 mediumres 380x290

Bespreek je vraag met een specialist

We helpen je graag

Exportverpakkingen en industriele verpakkingen

Corrosiewerend verpakken

Exportkisten met actieve en passieve corrosiebescherming

Condensvorming tijdens het transport is een veel voorkomend probleem. We kunnen je exportkisten voorzien van actieve en passieve corrosiebescherming om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door een barrièrefolie of aluminiumlaminaat in combinatie met droogmiddel toe te passen. Dit is passieve bescherming. Actieve bescherming gebeurt met VCI/VpCI-technologie met een reeks verpakkingsmaterialen, concentraten en poeders.

Voor een probleemloze internationale verzending geven onze gecertificeerde medewerkers je exportkist of verpakking een HT-behandeling conform ISPM15.

Full Service in exportkisten

Ook op het gebied van exportkisten bieden we je met Dongen Packaging full service. Onze packaging-specialisten weten alles over de ontwikkeling van exportkisten en verpakkingen tot en met het regelen van het transport. Wij zorgen ervoor dat je kostbare producten veilig en onbeschadigd op de eindbestemming aankomen!

Wij verzorgen maatwerk exportkisten en exportverpakkingen voor onder andere de machinebouw, metaalverwerkende industrie en maritieme sector. Ons productportfolio beslaat zowel betrouwbare stuwageconstructies als de bijbehorende vlonders.

Prijsindicatie opvragen

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Veelgestelde vragen

Meer weten over onze exportkisten?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Wouter helpt je graag verder! 

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl