Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Exportkist op maat

VEILIG TRANSPORT WERELDWIJD

Met een houten exportkist van Dongen Packaging zorg je ervoor dat je kapitaalgoederen veilig en onaangetast op de eindbestemming aankomen. Wij leveren vrijwel altijd maatwerk. Verschillende situaties vragen namelijk om verschillende soorten exportkisten. Dongen Packaging is expert op het gebied van kisten voor wegvervoer, zeetransport en luchtvracht. Al deze exportkisten sluiten perfect aan op de eisen voor export en worden door ons veilig, efficiënt en kostentechnisch interessant geproduceerd. Precies goed dus! 

Vraag een prijsindicatie aan
exportkist op maat

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Hoge Kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van palletkisten

Gecertificeerd en behandeld

Geschikt voor internationale export

Op maat

Voor je magazijn- of transporteisen op maat gemaakt

Duurzaam hout

Duurzaam bosbeheer en een circulaire werkwijze

SOORTEN HOUTEN EXPORTKISTEN

VOOR LUCHTVRACHT, ZEETRANSPORT EN WEGVERVOER

Bij Dongen Packaging produceren we verschillende soorten exportkisten, zowel op maat als in standaard afmetingen. We produceren zelfs op locatie. Zo is er voor elke situatie een passende verpakkingsoplossing. Zware machines? Complexe onderdelen? Kostbare materialen? Iedere lading en vorm van transport hebben hun eigen uitdagingen. Daarom passen we onze exportkisten zo aan dat het precies aansluit bij de aard, afmeting en het gewicht van je lading. Afhankelijk van je wensen, realiseren wij alle soorten en maten exportkisten voor sectoren als:

  • Energie 
  • Luchtvaart 
  • Machinebouw 
  • Automotive 
  • Metaalindustrie 
  • Zwaar en speciaal transport 

ZEKER VAN JE ZAAK

EXPORTKISTEN VOLLEDIG GECONTROLEERD EN VOLGENS DE RICHTLIJNEN

Verpakken is vertrouwen, en met de exportkisten van Dongen Packaging ben je zeker van je zaak. Wij laten namelijk niets aan het toeval over. We verpakken je goederen uiterst secuur volgens de strenge Duitse HPE-norm om te voorkomen dat ze onderweg beschadigen. Hierbij houden we ook rekening met weersinvloeden en geven we advies over het zekeren en stuwen van je lading. Het vakmanschap van onze packaging-specialisten in combinatie met het gebruik van gecertificeerde materialen is wat bijvoorbeeld ook een probleemloze acceptatie in de haven garandeert.  

Door vooraf de (statische) bodembelasting te berekenen, zorgen we ervoor dat de exportkist altijd de juiste sterkte heeft zonder onnodig zwaar te verpakken. Dat is wel zo voordelig, zonder dat je inlevert op veiligheid. Ben je op zoek naar volledige zekerheid? Dan nemen we ook de handling, documenten en verzekeringen voor je uit handen. Alles om een zorgeloos transport van A tot Z te garanderen. 

tvc dongenpallets packaging 03 lowres

Prijsopgave aanvragen

Vrijblijvend en op maat

Vraag nu een prijsopgave op voor een exportkist op maat.

CORROSIEWEREND VERPAKKEN

EXPORTKISTEN MET ACTIEVE EN PASSIEVE CORROSIEBESCHERMING

Condensvorming tijdens het transport is een veelvoorkomend probleem. Daarom heb je bij Dongen Packaging de optie om je exportkisten te voorzien van actieve en passieve corrosiebescherming. Dit doen we onder andere door een barrièrefolie of aluminiumlaminaat in combinatie met droogmiddel toe te passen - dit is passieve bescherming. Voor de actieve bescherming gebruiken we specialistische VCI/VpCI-technologie met een reeks verpakkingsmaterialen, concentraten en poeders. Voor een probleemloze internationale verzending kunnen houten exportkisten zelfs een ISPM15- of HT-behandeling krijgen om mogelijk schadelijke organismen te elimineren. 

FULL SERVICE IN EXPORTKISTEN

Op het gebied van exportkisten bieden we een full service. Dit is namelijk waar we goed in zijn. Onze gecertificeerde medewerkers weten alles over de ontwikkeling van exportkisten en industriële verpakkingen tot en met het regelen van het transport. Zo zorgen we ervoor dat jouw kostbare lading veilig en onbeschadigd op de eindbestemming aankomt!  

Bekijk onze stap-voor-stap-werkwijze en kom meer te weten over onze aanpak of neem direct contact op voor vrijblijvend advies over jouw specifieke lading. Onze specialisten helpen je graag verder. 

Prijsindicatie aanvragen

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Prijsindicatie ontvangen?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Veel gestelde vragen

Wat voor afmetingen hebben de exportkisten?

Wat voor afmetingen hebben de exportkisten?

De afmetingen van de exportkisten lopen nogal uiteen. Dongen Packaging levert maatwerk. Voor elke product/machine hebben wij dus een oplossing.

Wat voor typen exportkisten maakt Dongen Packaging?

Wat voor typen exportkisten maakt Dongen Packaging?

Wij maken houten exportkisten voor elk type transport. Dit kunnen dichte kisten of open kratten zijn. Afhankelijk van wat de klant wilt. Hierbij kunnen we wanden maken uit underlayment platen en met houten planken.

Waarvoor worden de exportkisten gebruikt?

Waarvoor worden de exportkisten gebruikt?

De exportkisten worden gebruikt voor het vervoeren van verschillende producten. Denk hierbij aan persluchtdrogers, tandwielen of bakken van graafmachines. Ook worden er tapijtrollen of andere zaken in vervoerd.

Voor welke soorten transport produceren jullie exportkisten

Voor welke soorten transport produceren jullie exportkisten

Lucht, zee en wegtransport. Alle soorten transport.

Meer weten over een exportkist op maat?

Wouter helpt je graag op weg. 

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl