Specialist in maatwerk industriële verpakkingen

Export verpakking

Export verpakkingen voor het veilig vervoeren van jouw kapitaalgoederen

Het verpakken van industriële producten en goederen is een creatief en specialistisch vak. Met al meer dan 55 jaar ervaring in het verpakken, weten wij als geen ander waar we op moeten letten en kunnen we je goed adviseren op het gebied van export verpakkingen. Zo weet je zeker dat je kostbare machine of andere producten onbeschadigd aankomen! 

Vraag een prijsindicatie aan

Onze klanten beoordelen ons met een 9.60!

Prijsindicatie opvragen

Op maat gemaakt

Vrijwel elke maatvoering en ontwerp zijn mogelijk

Veilig en beschermd

Jouw goederen goed verpakt voor transport

Corrosiewerend en met keurmerk

Optimale bescherming van je producten, volgens de juiste richtlijnen

Verpakken op locatie

Onze experts komen graag naar je toe

Exportverpakkingen

Voor lucht-, zee-, en wegtransport

Naast export verpakkingen voor wegvervoer en zeewaardige kisten kun je bij Dongen Packaging ook terecht voor kwalitatieve luchtvracht verpakkingen. We zorgen er namelijk voor dat deze even sterk zijn, maar lichter zijn van gewicht. Dit doen we bijvoorbeeld door de wanden van licht multiplex of underlayment materiaal te maken. Zo komen je goederen veilig aan op de plaats van bestemming en bespaar je kosten op de export!

Verschillende soorten export verpakkingen

Dongen Pallets produceert verschillende soorten export verpakkingen, zowel op maat als in standaard afmetingen. Hierdoor is er voor elke situatie een passende en voordelige oplossing te vinden. Zo produceren wij kisten met:

  • Op maat gemaakte afmetingen;
  • Beklede binnenwanden;
  • Meerdere losse of uitneembare zijdes;
  • Veilige stapel systemen;
  • Handgrepen, scharnieren of hoekverstevigingen.

Dankzij onze ervaring zijn we sterk in maatwerk voor onder andere de machinebouw, metaalverwerkende industrie en maritieme sector. Zowel betrouwbare stuwageconstructies als de bijbehorende vlonders behoren tot de mogelijkheden.

Verpakken volgens de juiste richtlijnen

Corrosiewerende en HT-behandelde materialen

Voor internationaal transport gelden strenge richtlijnen. Het is belangrijk dat je export verpakking hieraan voldoet zodat niet alleen je goederen probleemloos door de douanecontroles heenkomen, maar deze ook verzekerd zijn van een veilige aankomst op de plek van bestemming. Daarom gebruikt Dongen Pallets Packaging corrosiewerende en HT-behandelde materialen, zodat jouw transport beschermd is tegen condensvorming en ontdaan is van eventueel aanwezige schadelijke organismen. 

Bespreek je vraag met een specialist

We helpen je graag

Exportverpakkingen en industriele verpakkingen

Een prettige en betrouwbare samenwerking

Bij Dongen Pallets Packaging hebben we al tientallen jaren ervaring in export verpakkingen. Hierdoor kennen we de risico’s en aandachtspunten bij het vervoer van waardevolle producten en goederen en kunnen we onze klanten daarin goed adviseren. We hechten dan ook veel waarde aan een prettige samenwerking. Daarom houden we nauw contact om duidelijke afspraken te maken en je te garanderen van een goede verpakking. Door deze persoonlijke samenwerking kunnen wij keer op keer de supply chain van onze relaties verbeteren!

Lees meer over ons

Wat zeggen onze klanten?

Binnen twee weken was het geregeld!

Johan Kaper Bakker Konstruktie- en Machinebouw

Uitstekend werk qua afspraken nakomen, kwaliteit en snelheid

Huib Groeneveld Mammoet Road Cargo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Veelgestelde vragen

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

HOE ZIET JULLIE PRODUCTPORTFOLIO ERUIT?

In principe hebben we geen vast productportfolio, want alles wat wij ontwikkelen en produceren is gebaseerd op maatwerk. Naast exportkisten, houten transportkisten, industriële verpakkingen en transportkisten op maat leveren we ook advies en diensten op het gebied van belading, stuwage, transport en administratieve afhandeling. Lees meer

WAT IS ISPM15 OF EEN HT-BEHANDELING?

WAT IS ISPM15 OF EEN HT-BEHANDELING?

Onze houten verpakkingen kunnen conform ISPM15 behandeld worden, c.q. een HT-behandeling ondergaan om eventueel aanwezige schadelijke organismen te doden. Indien het hout voor houten verpakkingen en stuwhout buiten de EU ingezet wordt, dient het volgens de richtlijnen van ISPM15 behandeld en gemarkeerd te worden. ISPM15 garandeert inkopers en gebruikers van houten verpakkingen een probleemloze acceptatie in de havens overal ter wereld. 

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

VERPAKKEN JULLIE OOK OP LOCATIE?

Jazeker, afhankelijk van de aard en omvang van het product en afhankelijk van je wensen, verpakken we bij ons op locatie in Dongen of bij jou op locatie.

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

VERZORGEN JULLIE OOK HET TRANSPORT VAN MIJN ZENDING?

Het ontwerpen en produceren van solide houten exportkisten, transportkisten en industriële verpakkingen is onze kernactiviteit. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op. Naast de fysieke zorg in de vorm van exportverpakkingen, leveren we ook diensten op het gebied van belading, stuwage en administratieve afhandeling. Alle handling, documenten en zelfs de verzekering van je transport kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We regelen het voor je of we brengen je in contact met de juiste partijen uit ons netwerk. Lees meer

Interesse in een export verpakking?

Wouter geeft je graag advies. 

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl