zonnepanelen

Energie

MAATWERK VERPAKKINGEN VOOR DE ENERGIESECTOR

De energietransitie is wereldwijd in volle gang. Overal ter wereld zien we windmolens, zonneparken, kerncentrales en biomassacentrales verschijnen. Tegelijk draaien ook olie- en gasprocesinstallaties op volle toeren. Om nieuwe installaties te realiseren en bestaande optimaal te onderhouden, is veilig en efficiënt transport van onderdelen en componenten cruciaal. Dongen Packaging draagt hieraan bij met solide exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen op maat.

Prijsindicatie aanvragen

EXPORTVERPAKKINGEN VOOR TOELEVERANCIERS IN DE ENERGIE

De energiesector is heel divers en is afhankelijk van nationale en internationale toeleveranciers. De installaties, onderdelen en componenten die zij leveren, zijn vaak kostbaar en zeer groot. Het transport hiervan vraagt om specifieke kennis en ervaring. Die leveren wij in de vorm van exportkisten, houten transportkisten en industriële verpakkingen, speciaal voor toeleveranciers in de energiesector. Dongen Packaging is voor diverse toeleveranciers sparringpartner en preferred supplier voor houten transportkisten op maat.

TRANSPORTKISTEN VOOR DE ENERGIESECTOR

Met vele jaren ervaring in het produceren van houten transportkisten op maat voor toeleveranciers in de energiesector, heeft Dongen Packaging alles in huis om je te helpen bij je logistieke uitdagingen. Zowel voor lucht- en zeevracht als voor wegvervoer. Daarbij gaan wij verder dan het produceren en leveren van houten transportkisten. Wij denken met je mee en adviseren je ook over een optimale belading. Zo ben je ervan verzekerd dat je kostbare windmolenonderdelen, onderdelen voor olie- en gasprocesinstallaties en onderdelen voor biomassa- en energiecentrales veilig hun eindbestemming bereiken.

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl