autoonderdelen

AUTOMOTIVE

MAATWERK VERPAKKINGEN VOOR DE AUTO-INDUSTRIE

De automobielindustrie is sterk afhankelijk van een betrouwbare toelevering van onderdelen en mechanische componenten. Elke afwijking kan zorgen voor een verstoring in de strakke productieschema’s. De industriële verpakking van onderdelen en componenten speelt in het logistieke proces dan ook een cruciale rol. Houten exportverpakkingen zorgen dat het transport, vaak over lange afstand, efficiënt verloopt en dat zendingen steeds weer onbeschadigd aankomen.

EXPORTVERPAKKINGEN VOOR DE AUTO-INDUSTRIE

Personenauto’s en vrachtwagens bestaan uit duizenden onderdelen en elektronische componenten. Afhankelijk van de toepassing, het materiaal en de gevoeligheid is er een specifieke verpakkingsoplossing nodig om zorgeloos transport te garanderen. Dongen Packaging adviseert je hier graag in. Met onze specifieke kennis en lange ervaring met houten transportkisten, exportkisten en industriële verpakkingen op maat voor de automobielindustrie, zijn we graag je sparring partner en preferred supplier. We zijn flexibel en snappen hoe belangrijk de continuïteit van je supply chain is.

AUTO-ONDERDELEN VERPAKKEN IS ONZE EXPERTISE

Afhankelijk van de onderdelen die je levert, heb je specifieke verpakkingsoplossingen nodig. Hoe geavanceerder de lading, hoe specifieker de verpakking. Wij weten alles van houten verpakkingen en add-ons om risico’s te verkleinen en ladingen te beschermen tegen temperatuurschommelingen, corrosie, schokken, trillingen etc. Ook denken we mee over de optimale belading. Zo weet je zeker dat je auto-onderdelen en componenten keer op keer veilig arriveren op hun eindbestemming. Waar mogelijk helpen we je ook om de supply chain te optimaliseren en je TCO te minimaliseren.

Interesse in onze oplossingen?

Ik ben je graag van dienst!

Wouter van den Hoogenband
Wouter van den Hoogenband
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 w.vandenhoogenband@dongenpackaging.nl